Інтернет магазин
для дітей і дорослих
Facebook Instagram

Трюковой самокат Amigo Sport Street Super OX 110 мм литой диск

  • Трюковой самокат Amigo Sport Street Super OX 110 мм литой диск
  • Виробник: Китай
  • Код товару: Amigo
  • Наявність: Є в наявності
  • 2 320 грн.


Трюкових самокат STREET оновлена ​​модель від відомого бренду Amigo Sport. Купуючи самокати від Amigo Sport, ви можете бути впевнені в отриманні кращої якості серед аналогів в Україні.

Модель самоката для трюків STREET - Це хороше рішення для дітей і підлітків щоб познайомиться з новим екстремальним видом спорту. Самокат підійде для навчання не надто складних трюків, стрибків і щоб звикнути до катання.

Доступно обертання керма на 360 градусів. На грипсами не стали економити і взяли їх з більш дорогих моделей. Вони хороші, досить рогач. Руки ковзати не будуть.

Кермо у трюкового самоката STREET класичний, досить міцний і широкий. Він розташований на комфортної висоті, 75 см від платформи, це зручне рішення для людей середнього зросту. Ширина 50 см.

Система кріплення керма і рами стандартна для такого класу самокатів, за допомогою двох гайок в підставі керма. Кермо на осі щільно закріплюється хомутом на 4-х болтах. Надійна фіксація забезпечена. Система компресії HIC.

Рама тримає вагу до 100 кг. При цьому вона легка, що не утруднить райдера під час стрибків і інших трюків. Розмір рами 50 * 10 см. Це комфортні розміри для катання. В кінці рами є гальмо. Зверху наждачное покрить.

Kолеса екстремального самоката з Поліуретану середньої жорсткості PU 82A. Вони не шумлять, м'яко проходять всі нерівності і беруть на себе удари після приземлення. Діаметр коліс 110 мм. Металева вісь колеса.

Підшипник класу ABEC7. Але, це спеціально опрацьовані підшипники, вони досить міцні, дають плавний хід і хороший набір швидкості.

Характеристика
Габарити Длина платформы 50 см Ширина платформы 10 см Максимальная нагрузка 100 кг Диаметр колес 110 мм
Особливості Максимальная высота руля платформа-поверхность 75 см - 79 см

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Трюковой самокат, Amigo Sport Street, Super OX, 110 мм, литой диск

Ви переглядали